Studiebegeleiding

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Studiebegeleiding

Een gebrek aan een goede studiemethode ontbreekt u of u heeft problemen met het snappen van de leerstof voor een bepaald vak? Dit verlaagt aanzienlijk uw slaagkansen? Studiebegeleiding bij Bijleskantoor StudieCo is dan de perfecte oplossing. Wij doen beroep op een groot aantal ervaren en tevens gediplomeerde studiebegeleiders die u graag de bijstand geven die u nodig heeft. Studiebegeleiding is mogelijk voor een specifiek vak als voor het bijschaven of ontwikkelen van een algemene studiemethode die voor elk vak kan worden toegepast.

Op welke momenten kunnen de bijlessen doorgaan?

Doorheen de week of in het weekend? Tijdens het schooljaar of in de schoolvakanties? De studiebegeleiders bij Bijleskantoor StudieCo staan altijd voor u klaar! U spreekt samen met de studiebegeleider het perfecte schema af wanneer studiebegeleiding kan plaatsvinden, zodat deze voldoet aan uw noden!

Zijn bijlessen beschikbaar voor elk onderwijsniveau?

Absoluut! Onze studiebegeleiders staan paraat voor het niveau dat u wenst. Dit kan voor het basisonderwijs, het middelbare onderwijs, het hoger onderwijs en zelfs voor het volwassenenonderwijs. U wilt uw diploma behalen via de examencommissie? Ook hierin kunnen onze studiebegeleiders voorzien van studiebegeleiding voor het gewenste onderwijsniveau.

Waar vinden de bijlessen plaats?

Net zoals bij het tijdstip en de data waarop studiebegeleiding kan door gaan, wordt ook de locatie bepaald in samenspraak met de studiebegeleider. Zij komen graag bij u aan huis, op een afgesproken locatie zoals bijvoorbeeld tijdens naschoolse opvang of u kan de bijlessen ook in de woonst van de studiebegeleider volgen. De studiebegeleiders bij StudieCo zijn werkzaam in heel Vlaanderen en Brussel, dus tevens in Leuven en deelgemeenten!

Ons aanbod

Raadpleeg zeker ons grote aanbod voor studiebegeleiding door een kijkje te nemen op onderstaande pagina’s. Toch al overtuigd? Dan kan u het aanvraagformulier op onze website alvast invullen. U kan ook steeds een van onze medewerkers contacteren voor meer info via de chat, ons telefoonnummer 0498/103.310 of ons mailadres info@studieco.be!


Bijleskantoor Studieco helpt u graag met studiebegeleiding Aardrijkskunde in Meensel-Kiezegem!

Op zoek naar studiebegeleiding om u bij te staan in Aardrijkskunde? De leerkrachten van Bijleskantoor StudieCo kunnen je hiermee helpen. De studiebegeleiding kan zowel bij de bijlesleerkracht zelf, op het kotadres of bij de student/leerling aan huis doorgaan, dit bepaal je in samenspraak met de studiebegeleider. De frequentie evenals de vaardigheden van Aardrijkskunde waar je aan zal werken kom je in onderling overleg overeen met de huiswerkbegeleider en zijn mogelijk in heel Vlaanderen en Brussel, alsook specifiek in 3391 Meensel-Kiezegem.

Bijleskantoor Studieco helpt u graag met studiebegeleiding Biologie in Meensel-Kiezegem!

Op zoek naar studiebegeleiding om u bij te staan in Biologie? De leerkrachten van Bijleskantoor StudieCo kunnen je hiermee helpen. De studiebegeleiding kan zowel bij de student/leerling aan huis, op het kotadres als bij de bijlesleerkracht zelf doorgaan, dit bepaal je in samenspraak met de huiswerkbegeleider. De frequentie evenals de vaardigheden van Biologie waar je aan zal werken kom je in onderling overleg overeen met de huiswerkbegeleider en zijn mogelijk in heel Vlaanderen en Brussel, alsook specifiek in 3391 Meensel-Kiezegem.

Bijleskantoor Studieco helpt u graag met studiebegeleiding Chemie in Meensel-Kiezegem!

Op zoek naar studiebegeleiding om u bij te staan in Chemie? De huiswerkbegeleiders van Bijleskantoor StudieCo kunnen je hiermee helpen. De bijlessen kan zowel op het kotadres, bij de student/leerling aan huis of bij de bijlesleerkracht zelf doorgaan, dit bepaal je in samenspraak met de huiswerkbegeleider. De frequentie evenals de vaardigheden van Chemie waar je aan zal werken kom je in onderling overleg overeen met de leerkracht en zijn mogelijk in heel Vlaanderen en Brussel, alsook specifiek in 3391 Meensel-Kiezegem.

Bijleskantoor Studieco helpt u graag met studiebegeleiding Fysica in Meensel-Kiezegem!

Op zoek naar studiebegeleiding om u bij te staan in Fysica? De huiswerkbegeleiders van Bijleskantoor StudieCo kunnen je hiermee helpen. De bijlessen kan zowel op het kotadres, bij de student/leerling aan huis of bij de bijlesleerkracht zelf doorgaan, dit bepaal je in samenspraak met de leerkracht. De frequentie evenals de vaardigheden van Fysica waar je aan zal werken kom je in onderling overleg overeen met de leerkracht en zijn mogelijk in heel Vlaanderen en Brussel, alsook specifiek in 3391 Meensel-Kiezegem.

Bijleskantoor Studieco helpt u graag met studiebegeleiding Geschiedenis in Meensel-Kiezegem!

Op zoek naar studiebegeleiding om u bij te staan in Geschiedenis? De leerkrachten van Bijleskantoor StudieCo kunnen je hiermee helpen. De privaat onderwijs kan zowel bij de bijlesleerkracht zelf, op het kotadres of bij de student/leerling aan huis doorgaan, dit bepaal je in samenspraak met de bijlesleerkracht. De frequentie evenals de vaardigheden van Geschiedenis waar je aan zal werken kom je in onderling overleg overeen met de studiebegeleider en zijn mogelijk in heel Vlaanderen en Brussel, alsook specifiek in 3391 Meensel-Kiezegem.

Bijleskantoor Studieco helpt u graag met studiebegeleiding Natuurwetenschappen in Meensel-Kiezegem!

Op zoek naar studiebegeleiding om u bij te staan in Natuurwetenschappen? De docenten van Bijleskantoor StudieCo kunnen je hiermee helpen. De bijles kan zowel bij de bijlesleerkracht zelf, op het kotadres of bij de student/leerling aan huis doorgaan, dit bepaal je in samenspraak met de leerkracht. De frequentie evenals de vaardigheden van Natuurwetenschappen waar je aan zal werken kom je in onderling overleg overeen met de bijlesleerkracht en zijn mogelijk in heel Vlaanderen en Brussel, alsook specifiek in 3391 Meensel-Kiezegem.

Bijleskantoor Studieco helpt u graag met studiebegeleiding Nederlands in Meensel-Kiezegem!

Op zoek naar studiebegeleiding om u bij te staan in Nederlands? De docenten van Bijleskantoor StudieCo kunnen je hiermee helpen. De studiebegeleiding kan zowel bij de bijlesleerkracht zelf, op het kotadres of bij de student/leerling aan huis doorgaan, dit bepaal je in samenspraak met de studiebegeleider. De frequentie evenals de vaardigheden van Nederlands waar je aan zal werken kom je in onderling overleg overeen met de huiswerkbegeleider en zijn mogelijk in heel Vlaanderen en Brussel, alsook specifiek in 3391 Meensel-Kiezegem.

Bijleskantoor Studieco helpt u graag met studiebegeleiding Grieks-Latijn in Meensel-Kiezegem!

Op zoek naar studiebegeleiding om u bij te staan in Grieks-Latijn? De studiebegeleiders van Bijleskantoor StudieCo kunnen je hiermee helpen. De privaat onderwijs kan zowel bij de student/leerling aan huis, op het kotadres als bij de bijlesleerkracht zelf doorgaan, dit bepaal je in samenspraak met de huiswerkbegeleider. De frequentie evenals de vaardigheden van Grieks-Latijn waar je aan zal werken kom je in onderling overleg overeen met de docent en zijn mogelijk in heel Vlaanderen en Brussel, alsook specifiek in 3391 Meensel-Kiezegem.

Bijleskantoor Studieco helpt u graag met studiebegeleiding Grieks-Latijn in Willebringen!

Op zoek naar studiebegeleiding om u bij te staan in Grieks-Latijn? De huiswerkbegeleiders van Bijleskantoor StudieCo kunnen je hiermee helpen. De privéles kan zowel bij de bijlesleerkracht zelf, op het kotadres of bij de student/leerling aan huis doorgaan, dit bepaal je in samenspraak met de huiswerkbegeleider. De frequentie evenals de vaardigheden van Grieks-Latijn waar je aan zal werken kom je in onderling overleg overeen met de huiswerkbegeleider en zijn mogelijk in heel Vlaanderen en Brussel, alsook specifiek in 3370 Willebringen.

Bijleskantoor Studieco helpt u graag met studiebegeleiding Biologie in Sint-Joris-Winge!

Op zoek naar studiebegeleiding om u bij te staan in Biologie? De leerkrachten van Bijleskantoor StudieCo kunnen je hiermee helpen. De privaat onderwijs kan zowel bij de bijlesleerkracht zelf, op het kotadres of bij de student/leerling aan huis doorgaan, dit bepaal je in samenspraak met de docent. De frequentie evenals de vaardigheden van Biologie waar je aan zal werken kom je in onderling overleg overeen met de leerkracht en zijn mogelijk in heel Vlaanderen en Brussel, alsook specifiek in 3390 Sint-Joris-Winge.

Pagina's